Nature

Parc Natural del Cap de Creus

Parc Natural del Cap de Creus

El Parc natural del Cap de Creus és un espai protegit d'alt interès ecològic. És una retrobada amb la natura en el seu estat més pur. Al marge de les espècies protegides de flora i fauna que hi viuen, és especialment remarcable prestar atenció a les escultures que el vent de Tramuntana ha esculpit en aquestes agrestes i singulars roques.

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà

El parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà, és un bonic espai natural humit situat entre els rius Muga i Fluvià. Reuneix a més de 300 espècies d'ocells i una gran quantitat de flora autòctona. A l'entrada del parc hi trobarem rutes especialment concebudes per circular-hi a peu o en bicicleta, entremig d'esplèndida vegetació i simpàtics animals.

Paratge Natural d’Interés Nacional de l’Albera

Paratge Natural d’Interés Nacional de l’Albera

Culture

Museu Dalí

Museu Dalí

Va ser concebut íntegrament per en Salvador Dalí i és el primer i únic museu surrealista del món. A més d'una sèrie de pintures que van pertànyer a diverses èpoques de l'autor, hi ha una sèrie d'elements realitzats en exclusiva per el museu.

Més informació

Sant Pere de Rodes

Sant Pere de Rodes

Monestir situat sobre la badia que presideix la típica població mediterrània del Port de la Selva. La espectacularitat d'aquest monestir, així com la seva conservació, el converteixen en el màxim exponent de l'art romànic de les comarques gironines. És especialment rellevant també la fabulosa vista sobre el Mediterrani.

Més informació

Museu d’Arqueologia de Catalunya

Museu d’Arqueologia de Catalunya

Està format per la ciutat grega Emporium i la romana Emporiae, porta d'entrada de les cultures clàssiques a la Península Ibérica. Jaciment arqueològic que ens explica 2500 anys d'història.

Més informació

Sports

El privilegiat paisatge d'aquest territori és únic per poder dur a terme qualsevol tipus d'activitat a l'aire lliure. Des dels famosos camins de ronda fins el cicloturisme, passant pels esports d'aventura, esports nàutics o la pràctica del golf, les possibilitats d'oci són pràcticament inesgotables.

Senderisme

Senderisme

Els itineraris que Llançà ofereix al visitant són d’una gran bellesa paisatgística que, de ben segur, estimularan els sentits dels passejants.

BTT

BTT

Des de Llançà es poden realitzar diferents rutes en bici

Esports Nàutics

Esports Nàutics

La Badia de Roses ofereix als aficionats als esports nàutics una important infrastructura en un paisatge marítim, típicament mediterrani, que captiva per la seva bellesa i gran diversitat. Vela, rem, submarinisme, pesca o windsurf son alguns dels esports que es poden practicar.

Més informació

This website uses its own Cookies to collect information in order to improve our services. If you continue browsing, you accept their installation. The user has the possibility of configuring his browser, being able, if he so wishes, to prevent them from being installed on his hard drive, although he must bear in mind that such action may cause difficulties in navigating the website.

Top